Támyrja, Milla och Miriam har fått en bror!

På natten den 30 juli fick Mynta från Bergshill sitt fjärde föl och denna gång blev det ett hingstföl.

Fölningen gick jättefint. Jag är så glad att jag kan ha mina ston Mynta och Móna hos mina vänner Anita och Johnny på Hvidagården. Det är helt ovärderligt att veta att hästarna är i mycket goda händer. Jag saknar otroligt mycket att själv ha den dagliga kontakten med hästarna! Tänk vad livet kan ändra sig!
Se gärna Hvidagårdens hemsida www.hvidagården.se

Millas, Támyrjas och Miriams lillebror är
e. Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti. Han skall troligtvis skall heta Arnór från Ammor. Arnór (uttalas Ardnår). Arnór är enligt WorldFengur ett mansnamn som är en kombination av örn och åskguden Thor. 

Jag har bara träffat Arnór två gånger hittills, han verkar vara en helt underbar liten gubbe. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln