LYCKA!

Miriam från Ammor u Mynta från Bergshill e Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti, foto Emma Jansson. Miriam från Ammor u Mynta från Bergshill e Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti, foto Emma Jansson.

Tänk att en "liten" nej inte så liten, men tänk att en häst kan göra mig så LYCKLIG!

Myntas tredje dotter Miriam visades vid föl- och unghästmönstringen på Stenholmen hon fick ingen toppbedömning utan hamnade någonstans i mitten. Det spelade ingen som helst roll för jag blev själv så otroligt nöjd med att träffa denna fina häst och kunna se vad som på sikt kan plockas fram!

Det är väldigt tungt att bo i lägenhet och ha sina älskade hästar utspridda på olika ställen!

Jag träffade henne senast i december, där hon går i en stoflock på Stenholmen. Hon har utvecklats väldigt bra under våren och sommaren
När jag träffade Miriam nu så kändes hon nästan som en vuxen häst. Åh vad lycklig man blir av att träffa en helt underbar häst! Vilka vackra och snälla ögon! <3

Sedan är det väldigt speciellt med mamma Myntas avkommor då jag har ägt Mynta sedan hon var 1 år och även hennes mamma Kenning. Det är verkligen två ston som har en speciell plats i hjärtat och Miriam är tredje generationen!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln