Ísak från Ammors dotter Ásynja fra Nordbjerg

Det är så tråkigt att inte ha sina hästar i närheten, då känns det speciellt roligt att få följa lilla Miriam hos Danni och Berglind och det är väldigt roligt att även få rapporter om Ásynja i Danmark.

Stine Holmgaard Christensen har lagt ut fina bilder på 4-åriga Ásynja fra Nordbjerg som är dotter till min uppfödning Ísak från Ammor. Det skall bli spännande att få följa hennes utveckling. Kanske kommer hon till avelsbedömning nästa år! Ísak ägs av Stine Balchen i Danmark och Ásynja har fötts upp av Bente Nordbjerg Nielsen och hennes man Bjarne.
2011 visades pappa Ísak som 5-åring och fick fina 8,31 för ridegenskaper och totalt 8,20 Han blev den näst högst bedömda hingsten i sin åldersgrupp det året!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln