Besök hos några av mina hästar

I veckan var jag och hälsade på sammanlagt fem av mina hästar dvs egna hästar och egna uppfödningar som jag inte äger längre.

I Åtvidaberg såg jag för första gången lille Heiðir från Ammor som föddes tolv dagar tidigare. Han är mamma Myntas sjätte föl. Han såg riktigt fin ut. Mamma Mynta tar det som vanligt lugnt och är verkligen supertrevlig. Åh vad jag saknar den hästen! Sedan såg jag min Álfurdotter Álfheiður som också är en Myntaunge! Hon är nu ett år och ser väldigt fin ut. Hos Jenny och Pia hälsade jag på både Móna och Annar. Det blev även en tur till Stenholmen då Jenny och jag körde Mynta och Heiðir dit så att Mynta kan semineras med Álfur. Förhoppningsvis kommer det ett föl även nästa år.
Ja, det blev en väldigt trivsam tur till Östergötland!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln