En urusel bloggare!

I mitten min Alfurdotter Álfheiður från Ammor. Här tillsammans med sina busiga kompisar. I mitten min Alfurdotter Álfheiður från Ammor. Här tillsammans med sina busiga kompisar.

Jag är verkligen en urusel bloggare! Jag skriver väldigt sällan något och när jag skriver något så är det oftast när det har hänt något positivt med hästarna. Ändå tycker jag inte att det är sådana saker som är så viktiga! Visst blir jag glad över att det går bra, men vad jag verkligen uppskattar är att bara få träffa hästarna och att se att de mår bra!

Under helgen den 7-9 oktober var jag hos Anita och Johnny på Hvidagården och hälsade på de tre hästar jag har där. Det som just nu känns som det absolut roligaste, det är att få träffa hästarna och bara umgås med dem! Det blev dessutom sena kvällar med en massa hästprat och väldigt god mat/dryck. Hästarna och det sociala umgånget kring hästarna är så otroligt viktigt och något som jag verkligen tycker är otroligt roligt!
Tack Anita och Johnny för en supertrevlig helg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln