Ett nytt år

Christina med Miriam 2 år. Miriam är syster till Támyrja och Milla alla tre är u. Mynta från Bergshill. Foto Jenny Lindley. Christina med Miriam 2 år. Miriam är syster till Támyrja och Milla alla tre är u. Mynta från Bergshill. Foto Jenny Lindley.

Det känns lite fel att kalla detta en blogg då jag har varit väldigt dålig på att skriva något här.

 

Det gamla året var inget bra år för vår del så det är kanske inte så konstigt att det inte känns så angeläget att skriva något. Trots alla bekymmer fanns det ändå några riktiga ljuspunkter!

Vi fick ett nytt litet barnbarn i maj. Nisse är en helt underbar liten kille, så nu är vi även en stolt farmor respektive farfar. Lilla Alfred är nu 2,5 år och han är inne i en väldigt rolig ålder!

Andra saker att känna lycka över är att vi har hittat så otroligt bra köpare till de hästar vi sålde. Förra året blev även ett väldigt bra år för Milla som fick en mycket fin 1:a klassbedömning vid avelsbedömningen och hon blev 3:a bland 6-åriga ston på Avelschampionatet vid SM i Norrköping. Milla är nu hos Berglind och Danni för träning och tävling.
På Stenholmen lyckades man få Millas mamma dräktig med Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti. Så vi håller tummarna för att Miriam får ett helsyskon plus att Támyrja och Milla får ett halvsyskon detta år!

Det bästa av allt när det gäller hästarna just nu är att få träffa dem och gosa lite. Nu är hästarna utspridda på flera olika ställen och vi träffar dem alldeles för sällan tyvärr.

Ett JÄTTESTORT TACK till vår kära vänner som har hjälpt oss så mycket förra året!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln