Kvalad till A klass vid första tävlingen.

Milla med sonen Annar från Ammor. Foto Emma Jansson. Milla med sonen Annar från Ammor. Foto Emma Jansson.

Jag känner mig otroligt stolt över vår uppfödning Milla från Ammor, som har varit "mammaledig" och bedömdes igen förra året. Efter välbehövlig vila under hösten fick hon komma till Berglind Rósa Guðmundsdóttir och Daníel Ingi Smárason för några månader sedan.

 

Hon har vid ett tillfälle varit med vid Islandshästens dag i Helsingborg, men aldrig tävlat vid en vanlig tävling. Efter några få månaders träning hos Berglind och Danni har hon nu tävlat för första gången och med Berglind i sadeln. Det var Tölt i Väst och Hella Islandshästar som anordnade kvällskval den 20/3. Vid Millas första tävling lyckades hon kvala till A klass i tölt. Hon fick fina poäng och väldigt positiva kommentarer. Det skall bli verkligt spännande att se hennes utveckling framöver!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln