Ísak från Ammors dotter Ásynja.

Ásynja u. Saga fra Nordbjerg och e. Ísak från Ammor och Ásynja u. Saga fra Nordbjerg och e. Ísak från Ammor och

Ísak från Ammors föddes i hos oss när vi bodde i Lärbo, Hallingeberg. Vi exporterade Ísak till Danmark när han var två år. Vid tre års ålder fick han 7,86 i exteriör och som 4-åring 8,0 för ridegenskaper. Vid 5 års ålder fick han 8,04 för exteriör och 8,31 i ridegenskaper.
Nu är dotter Ásynja fra Nordbjerg 3 år. Hon kommer att avelsbedömas exteriört i Hedeland i Danmark. Bente Nordbjerg Nielsen och hennes man Bjarne är uppfödare till Ásynja och Stine Balchen är ägare till "vår" Ísak från Ammor. Ásynja är en av avkommorna i Ísaks första årgång! Det är så roligt att få lite feedback på den egna aveln! Nu kommer jag hålla tummarna för nästa generation!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln