Föltider

Ett alldeles nyfött hingstföl u. Móna från Håkansgården och efter Keilir sonen Deilir frá Hrappsstöðum. Ett alldeles nyfött hingstföl u. Móna från Håkansgården och efter Keilir sonen Deilir frá Hrappsstöðum.

Ett stort grattis till Hvidagårdens islandshästar, idag har min Móna från Håkansgården fått ett litet hingstföl efter Keilirsonen Deilir frá Hrappsstöðum. Det är min vännina Anita Gliving som äger fölet. Det kan nog bli en fining med de två föräldrarna.
Jag har lånat en bild från Anita på den  alldeles nyfödda lilla gubben.

Mynta är också dräktig fast det dröjer ett bra tag innan hon skall föla. Hon är dräktig med Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti, så nu väntar jag på ett halvsyskon till Milla plus Támyrja och ett helsyskon till Miriam från Ammor.

 

Etiketter: föl dräktig

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln