Helt otroligt två medaljer vid SM första tävlingssäsongen!

Berglinds bild av Milla och en mycket mycket stolt uppfödare och ägare. Berglinds bild av Milla och en mycket mycket stolt uppfödare och ägare.

Jag åkte till Romme och Gӕdinga SM med ambitionen att få se Milla riden. Jag har inte haft möjlighet att få se henne någon gång hitills under hennes första säsong som tävlingshäst. Det fanns inte i min vildaste fantasi att hon skulle få ytterligare en medalj!

Milla och Berglind deltog i B-flocken (fyrgång). I uttagningen fick de 8,360 i poäng och en andra plats. På söndagen var det dags för A-finalen. Det var ganska nervöst att vara där på plats och se allt. Det var en väldigt tuff konkurrens med mycket fina ekipage. Millas korta tölt var helt fantastisk när det gäller trav och ökad tölt finns en del att förbättra. Hon slutade på en poäng på 8,500 och det blev återigen en silvermedalj vid ett SM. Helt otroligt och långt över förväntningarna på en häst som tävlas sin första säsong. Berglind red så mjuk och fint så hon fick pris för fjäderlätt ridning! De är verkligen ett fint och harmoniskt ekipage! Jag är så otroligt tacksamm över att ha fått uppleva detta!

Nu kommer Berglind att fortsätta att träna och tävla henne nästa säsong. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln