Besök hos Miriam, Danni och Berglind

Miriam från Ammor u Mynta från Bergshill, e Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti. Miriam från Ammor u Mynta från Bergshill, e Hrafnfaxi frá Vestra-Geldingaholti.

Den 5/9 var jag och besökte Miriam från Ammor hon är på träning hos Danni och Berglind.
Det var väldigt kul att se Miriam som har utvecklats en hel del!
Jag är så nöjd med träningen. Det var också väldigt roligt att få träffa Danni och Berglind plus att få se nya gården! Det kommer att bli väldigt bra. Mycket bra läge på gården, stora hagar och ett nytt stort stall är på gång! Det blir toppen bra!

Planen var att Miriam skulle vara med och visas till totalbedömning på Romme 2, men hon blev tyvärr ormbiten och fick en rejäl infektion i samband med bettet. Så nu får hon vila och tränas inför nästa års avelsbedömningar. Som sagt det blir oftast inte som man har tänkt sig!
Hennes helbror Arnór har påbörjats nu hos Malin så det blir även spännande att följa honom framöver.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln