Liten blir stor!

Liten blir stor! Álfheiður från Ammor är nu 6 år gammal och har fått en 1:a klass bedömnin. Jag är otroligt tacksam över alla som har varit inblandad i min häst. Det var tragiska omständigheter då vi pga sjukdom flyttade från vår gård.
Anita Gliving hjälpte till och hade några av våra hästar under några år till jag hade sålt de flesta. Även mamma Mynta under några så Álfheiður föddes i Åtvidaberg hos bästa "fölmorskan" bättre övervakning kan man inte tänka sig. Senare gick Álfheiður i en stoflock på Stenholmen. Hon reds in och tränades på ett föredömligt sätt av Danni, Berglind och Eyo! Ett superstort TACK till er alla!
Nu är Álfheiður dräktig med Kveikur frá Stangarlæk 1 så nu håller jag tummarna för att det blir ett litet föl nästa år! Barnbarn till älskade Mynta och barnbarnsbarn till älskade Kenning frá Árbakka. Två verkliga favoritston!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chris Landergren » Det värsta som kan hända!:  ”Hej Christina! Surfade in på din hemsida nu, har inte varit där på enormt länge...”

  • carita » En hel månad av saknad.:  ”Vilken vacker bild på Ove <3”

  • Leif Alm » Det värsta som kan hända!:  ”Torpet. Fredag kväll. En vacker vårskymning. Några gäss drar kacklande förbi. Nå..”

  • Agneta Lippman » Det värsta som kan hända!:  ”Underbart att läsa! Det är precis så här som livet är. Jag tycker fortfarande at..”

  • Emma » Ett nytt år:  ”Tänker på er då å då, och på alla trevliga stunder jag haft i Lärbo! kul att få ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln